معرفی و دانلود رایگان کتاب یهودیان و حیات اقتصاد مدرن ورنر سومبارت
دانلود پی دی اف رایگان کتاب یهودیان و حیات اقتصاد مدرن یکی از شاهکارهای ادبیات واقع گرایانه سیاسی و اقتصادی به شمار می رود، یهودیان و حیات اقتصادی مدرن تألیف ورنر سومبارت،به ترجمه ی رحیم قاسمیان، در مورد تأثیر حضور یهودیان در شکلگیری سرمایهگذاری مدرن است. این کتاب در نقد اندیشه ماکس وبر نوشته شده که معتقد بود حضور پیورتنها(زهاد مسیحی) و اخلاق آنان پیوند عمیقی با روح سرمایهداری دارد. در ادامه به بررسی و معرفی جامع و داستان یهودیان و حیات اقتصاد مدرن خواهیم پرداخت. با سایت پروژه دانلود همراه باشید.
درباره و خلاصه کتاب pdf یهودیان و حیات اقتصاد مدرن
در این کتاب، نقش یهودیان را در تکوین سرمایهداری جدید طی سه فصل؛ با این مختصات تشریح میکند: “سهم یهودیان در حیات اقتصادی مدرن”، “ظرفیت و آمادگی یهودیان برای سرمایهداری مدرن” و “سرچشمههای نبوغ یهودیان”. “سومبارت و وبر تحقیقات و مطالعات خود را با هم شروع کردند. با هم و در کنار هم مینوشتند و مطالعه میکردند و نشریه “آرشیو” را منتشر میکردند. نشریهای که در عرصه تفکر سیاسی اقتصادی آلمان تاثیر بزرگی داشت.
دانلود رایگان کتاب یهودیان و حیات اقتصاد مدرن
____________________________
📕نام کتاب: کتاب یهودیان و حیات اقتصاد مدرن
____________________________
🖊️نویسنده: ورنر سومبارت
____________________________
📃تعداد صفحات: 369 صفحه
____________________________
🏷️موضوع کتاب: اقتصاد
____________________________
بخشهایی از کتاب یهودیان و حیات اقتصاد مدرن
جملات زیبای کتاب یهودیان و حیات اقتصاد ایران :
بنابراین می بینیم چه نیرو هایی در کار بودند که تا به امروز سبب شده اند تا یهودیان خدا ترس ترین مردم و تا بطن وجود خود مذهبی باشند و تا آنجا که به اصول اعتقادات مذهبی مربوط می شود، در مراتب مختلف اجتماعی خود حس پذیرش مذهب و تبعیت از اصول اعتقادی آن را جا بیندازند و برای کار و هدفی که ما داریم باید این ویژگی را در میان تمام قوم یهود و در هر شرایطی که بوده اند، مرعی بداریم و از جمله آن گروه یهودیانی که در سده های شانزدهم تا هیجدهم میلادی در ظاهر به مسیحیت گرویدند.
بیوگرافی کوتاه از نویسنده ورنر سومبارت
ورنر زمبارت (Werner Sombart) در ۱۹ ژانویهٔ ۱۸۶۳ چشم به جهان گشود. و در ۱۸ مه ۱۹۴۱) دار فانی را وداع گفت. یک اقتصاددان و جامعهشناس اهل آلمان و سر گروه مدرسه تاریخ جوانان و یکی از رهبران جامعه دانشمندان اروپای قاره ای در ربع اول قرن بیستم بود.سومبارت، در طول حیات، مشهور، و پس از ممات، کم فروغ شد. سومبارت از یک خانواده ی لیبرال برآمد، و مدرک دکترای تخصصی خود را با پایان نامه ای به رهبری گوستاو اشمولر در دانشگاه برلین و به سال ۱۸۸۸ اخذ کرد. او با اصرار اشمولر، و به رغم مخالفت دانشگاه برسلاو، به سمت استادیاری در آنجا منصوب گردید و تا فرجام رزمعالم گیر دوم، این سمت را محفوظ داشت.پس از جنگ، با سمت استاد تمامی دانشگاه برلین، جانشین کرسی آدولف واگنر گردید.
آثار برجسته ورنر سومبارت
آثار ورنر سومبات، به ویژه کتاب یهودیان و حیات اقتصاد ایران، از بهترین نمونه های ادبیات واقع گرایانه محسوب می شود. از دیگر آثار برجسته او می توان به «کاپیتالیسم مدرن» ، «سوسیالیسم و جنبش اجتماعی» اشاره کرد.
دیدگاه ها